Hirdetés

kamion.lap.hu / Munka

Munka

Folyamatosan frissülő egyedi állásajánlatok járművezetők részére. Belföldi és külföldi állások a megszokottnál bővebb hirdetői bázistól, hisz egy álláshirdetők számára ingyenes portálról van szó. Az állásajánlatok mindezek mellett ellenőrzésen mennek keresztül, így a munkára jelentkezők csak komoly és valós álláshirdetésekkel találkozhatnak.

Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár ás Wáberer György a Waberer’s International elnök-vezérigazgatójának megállapodása alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 240, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 120 új munkahelyet hoz létre a Waberer’s International Zrt. szállítmányozási cég.

Ingyenes gépjárművezetői állásajánlatok, sofőr állások

Tapasztalt nemzetközi gépjárművezetőket keresünk 24 tonnás nyerges szerelvényre uniós munkára szakmai megfelelés után akár azonnali kezdéssel. A jelentkezés feltétele betöltött 21 életév, E kategóriás jogosítvány, érvényes GKI, PÁV I - III igazolás, érvényes digikártya. Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal a jelentkezes@titaniumjob.hu email címen, interneten a www. titaniumjob.hu weboldalon.

Magyarország leglátogatottabb állásportálja. Rengeteg friss állásajánlat, munkalehetőség.

Soforallas.com korlátlan ingyenes hirdetésfeladási lehetőséget biztosít a munkáltatóknak, akik követhetik, újraküldhetik a hirdetéseiket. Álláskeresők is regisztrálhatnak és feltölthetik önéletrajzukat, valamint követhetik kedvenc álláshirdetésüket és online jelentkezhetnek rá. gyedi google térképek segítségével kifejlesztett keresési felülettel rendelkezik.

Különféle gépjárművekre keresnek vállalkozások sofőröket az egész ország területéről, belföldi és külföldi áruszállításra. Az ajánlatok folyamatosan frissülnek, az álláshirdetések mindegyike friss és még nem betöltött pozíciót takar. Ha gépjárművezetőként munkát keres, akkor a Dolgozni.hu állásajánlatai megoldást kínálnak Önnek!

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat a jobinfo.hu oldalon!

Gépkocsivezetői állások, munka a Jobinfo.hu állásportálon.

TimoCom fuvarbörze

Hivatásos sofőröket keresünk németországi és svájci partnereink részére. Tekintse meg a spiritjob.hu weboldalunkat, ahol egy ingyenes regisztrációt követően értesülhet legújabb állásajánlatainkról amiben a megfelelő vezetői engedélyekkel rendelkező munkavállalókat keressük (C+E kategória). Lépjen kapcsolatba velünk!

Cégünk németországi partnerei számára keres németül beszélő gépjárművezetőket. A munkaadók elsősorban Baden-Württembergben találhatóak. Az általunk kínált sofőr állások mindegyike német cégnél bejelentett, legális alkalmazotti állást jelent. A német cégek közvetlenül alkalmazzák a munkavállalókat! Közvetítői díj nincsen.

Meghatározás:

Nagy, több tonnás járművek, melyek képesek rengeteg árut szállítani konténerszámra, nagy távolságokba. Ez az oldal azért jött létre, hogy összeszedje és tematikusan rendezve bemutassa a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Nagy, több tonnás járművek, melyek képesek rengeteg árut szállítani konténerszámra, nagy távolságokba. Ez az oldal azért jött létre, hogy összeszedje és tematikusan rendezve bemutassa a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Munka
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés